keskiviikko 6. elokuuta 2008

Roilot jatkuu

Nyt on roilot ruuvattu kiinni (Sencon nauharuuvaimen avulla helppo nakki - kumarrus niille, jotka homman ovat tehneet ihan akkuporakoneella =) ja n. hieman alle puolet raoista täytetty Vetonit 5000 -massalla.

8 säkkiä massaa meni tänään, huomenna ja perjantaina varmaan sitten saamme pohjan siihen kuntoon, että maanantaina tuohon päälle voidaan kiinnittää saneerauslaastilla vielä yksi kerros EK Gyprocia.

Lisäksi viikonloppuna yläkerrasta pitää valitettavasti purkaa joitakin koolauksia ja höyrynsulkumuoveja, kun ilmastointihommat alkavat 12.8. Allekirjoittanut ei aikanaan tajunnut, että kyllähän tuonne yläpohjaan pitään jotenkin päästä asentamaan noita ilmastointiputkia... =)3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moikka! Näyttää niin tutuilta noi teidän hommat :D Oikein paljon tsemppiä sinne raksalle, hienosti ootte jaksaneet ahkeroida! Muistakaahan pitää niitä vapaapäiviä tai edes iltoja välillä.

-Marika

Mari kirjoitti...

Moi!
Kiva kun ehdit käydä täällä meidän blogissa. :-) On pitänyt niin monta kertaa soitella ja kysellä kuulumisia, kesä vaan on hurahtanut tuolla raksalla ja kaikki muut jää ihan paitsioon...

Ihan hyvin on kaikki mennyt tähän asti ja hommat on edenneet tasaiseen tahtiin. Paljon on vielä tekemistä, parempi ettei ajattelekaan sitä kaikkea - voi iskeä masennus. :-)

Tulkaahan käymään kun ehditte! Olisi mukava nähdä teitä ja Rasmusta, poika on varmarti kasvanut taas kovasti!

Yritän saada sen luurin käteen joku ilta ja pirauttelen. :-)

Anonyymi kirjoitti...

Moikka! Tullaan oikein mielellään käymään ja katsoon, mitä kaikkea teillä on tapahtunut. Rasmus-pieni vaan on tällä hetkellä vesirokossa, näppyjä on noin ziljoona :/ Mut eiköhän tästä selvitä ja sit taas jaksetaan tehdä vaikka mitä. Hienosti oot taas ollut maratonilla!

-Marika