tiistai 22. huhtikuuta 2008

Sokkelihommia

Taas pientä edistystä raksalla. Viime perjantaina Willen Valu ja Urakointi toi sokkelin muotit tontille ja maanantaina alkoi sitten kovalla tohinalla muottien asentaminen. Tänään 22.4. sitten olikin jo talon sokkeli ja autotallin pilarien jalat valettu.

Huomenna hommat jatkuvat autotallin ja kantavien väliseinien muottien kasauksella. Jos kaikki menee hyvin, koko operaatio olisi sitten valmis viimeistään perjantaina ja Jaakko ja mösjöö Tuhkala pääsevät laittamaan patolevyjä heti perään.

Näillä näkymin täytöt ja muiden maahommien loppuun saattamisen pääsevät käyntiin ensi viikon maanantaina ja vapun jälkeen 2.5. Taloteko tuo runkomateriaalit tontille.
Kaiken kaikkiaan mielialat on korkealla - ei vähiten siksi, että kevätaurinko paistaa lämpimästi ja kuivattaa tonttia ja ympäristöä. Muuttokin saatiin kunnialla tehtyä viime viikonloppuna ja nyt totutellaan asumaan Toijalan keskustassa. Väliaikaiskämppämme on pääkadun varrella ja iltaisin paikallinen nuoriso kokoontuu tien toisella puolella S-Marketin parkkipaikalla - voitte kuvitella autostereoista pauhaavan "tunkkitunkin" kuminan...


Taustalla sokkelin muotteja kasassa


Piti käydä vielä ennen valua itse varmistamassa, että sokkelin mitat on oikein ja kyllähän ne oli juuri niinkuin pitää! =)


Tuore valu talon sokkelissa

5 kommenttia:

Anne ja Jussi kirjoitti...

Jahas, on kyllä hepreaa humanistille nää kaikki termit. Täytyy tulla toukokuun alussa oikeen paikanpäälle päällistelemään niitä sokkeleita sun muita. Siinä onki teillä totuttelemista keskustassa asumiseen:) ja että teinit pörrää mopoilla ikkunan alta.

Mari kirjoitti...

Tervetuloa ihan koska vain! :-)

Anonyymi kirjoitti...

Moikka!
Kylläpä näyttää tontti toiselta kuin taannoinen "kantopelto".
Mutta... ei tiedetä, mikä "villan" nimi on?Täytyyhän sillä nimi olla ja halusta autetaan nimittämisessä( ei kyllä ole mitään mielessä).
Alkakaahan miettiä.Kaikilla hienoilla taloilla ja hienojen ihmisten taloilla varsinkin.

Anonyymi kirjoitti...

No, ei pitänyt olla anonyyminä, mutta tuli nyt tällä kertaa.
Valkeakoskelta tällaisia aprikoitiin.

maijita kirjoitti...

Täältä Rasiliasta tulee jo Maigen ja Betiton nimiehdotus talolle: "The Lucid Dream" ...!!