perjantai 11. huhtikuuta 2008

Talon pohjat valmiina

Pohjatöitä on nyt tehty tontilla koko viikko ja tulosta on tullut. Poikkesimme tänään tontilla katsomassa, miltä pohjat näyttävät ja hyvältähän siellä näyttää. Ensimmäinen ajatus oli, että onpa ne pohjat kuopassa, mutta totuus on vähän toisenlainen: tuohon pohjien päälle kun aletaan ensi viikon aikana tekemään metrin korkuista sokkelia ja sen jälkeen tehdään vielä täyttöjä, niin johan alkaa talon ja tallin paikat olla ylhäällä. Ei mene vesi sisälle! :-)

Ensi maanantaina aamulla tulevat sitten kunnan mittamiehet merkitsemään talolle ja tallille tarkan paikan ja samalla laitetaan vielä muutamia eristeitä paikalleen takaterassin sokkelin ja autotallin katoksen pilarien alle. Sen jälkeen voi sokkelin valu alkaa, viimeistään tiistaina.
Kun sokkelit on paikoillaan, niin pääsemme viimein itsekin tekemään jotakin - patolevyt laitetaan paikoilleen sitten ensi viikonlopun aikana. Kiirettä pitää, sillä samana viikonloppuna pitäisi vielä muuttaakin...
Etualalla tallin pohja, taka-alalla talolle paikka.


Mari seisoo siinä kohdassa, missä joskus tulee olemaan keittiön liesi.

Eli on löytänyt jo oman paikkansa. :-)

1 kommentti:

maijita kirjoitti...

"Patolevyt ja radonkermit laitetaan paikoilleen sitten ensi viikonlopun aikana." ...ny aletaan viemään urbanoidia ku kuoriämpäriä näillä rakennustermeillä!!What? Mutta oon ylpeä teistä!