perjantai 25. heinäkuuta 2008

Terassi valmis valua varten

Saatiin Reijon kanssa laitettua terassille teräsverkot ja vanerista valua varten reunukset, joten nyt on kaikki pientä viimeistelyä vaille valmista lattiavalun kannalta.

Lisäksi hieman ehdin jatkaa myös autotallin pintaverhoilua. Tällä tahdilla se valmistuu jouluksi, joten täytyy hiukan kiristää tahtia kunhan saadaan tuo valu pois alta.

Mari ahkeroi taas maalauksen parissa. Saattaa olla, että kun kaikki on saatu maalattua niin ei kannata ihan heti Maria pyytää mihinkään maalaustalkoisiin. =)

Taloteon asentajat saivat myös tänään talon pintaverhoilun valmiiksi.6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mortonki!

Oikein komialtahan se talo jo näyttää! Hyvä, hyvä! Ja mikäs se on maalatessa, kun on tämmöset kelit.

Terkkuja meiltä kaikilta Jaalasta.

Mari kirjoitti...

Moron moro!

Mukavaa, että käytte blogia vilkaisemassa ja vielä kivempaa on, että jätätte "puumerkkiä" - kovin on ollut meinaan hiljaista viime aikoina täällä kommentti-puolella. :-)

Loma on nyt sitten lusittuna ja tontillahan se meni 95%:sti. Sää on suosinut maalaushommia ja ihan mukavaahan hommaa tuo on ollutkin, mutta välillä sellaista näpertämistä noiden nurkkien ja vuorilautojen kanssa, että olisi varmaan pitänyt vaihtaa vesiväripensseliin...

Kovasti jo odotetaan teidän vierailua tänne Toijalaan!

Terkkuja koko porukalle täältä meiltä,

M & J

pete kirjoitti...

Nouseepa komee talo teidän tontille! Tsemppiä loppurutistukseen. Ja sille maalarille turvaköysi ympärille ettei mee hyvät maratonjalat putoillessa tärviölle!!!

Mari kirjoitti...

Kiitokset! Tsemppiä tässä vielä tarvitaankin, hommat ei lopu ihan heti. Tänään on saatu betonia jalan alle ja elämä tontilla helpottuu huomattavasti - ei enää tarvitse tuoda kiloittain hiekkaa kotiin eteisen matolle mukanaan. :-)

Jep, varovasti on yritetty kiipeillä katolla ja tikkailla. Treenistä käy tuokin kun koko päivän on jalkojensa päällä. Lenkeillä on ollut vähän tukkoista meininkiä aina välillä...

Anonyymi kirjoitti...

Hyvältähän tuo teidän pirtti jo näyttää! Kovaa vauhtia otatte meitä kiinni. ;-)

Meillä on ollut hieman laiskoja rakentajia nyt loma-aikana. On ollut pakko vähän lomaakin viettää, kun viime kesä meni täysin rakentaessa.

Mukavia raksailuja! :-) Mulla on vielä vähän maalausurakkaa jäljellä, kun aina on joko liian sateista tai liian aurinkoista maalaamiseen. On niin tiukassan ne oikeasti hyvät maalauspäivät.

Mari kirjoitti...

Moi Heidi!

Kiva kun eksyit sinäkin tänne meidän jorinasivulle. :-)

Eiköhän teillä siellä Hämeenkyrössä kanneta jo sohvia ja pöytiä sisälle kun meillä vielä tehdään sisähommia. Paljon on vielä tekemättä ja sitä pikkunäperrystä on uskomattoman paljon...

Maalaussäät ei taida koskaan olla tarpeeksi hyvät näillä leveysasteilla. Minä olen maalannut, vaikka aurinko on paistanut - aina vaan yrittänyt löytää jostain varjoisaa kulmaa, mistä maalata ja mennä vähän auringon kiertokulun mukaan. Kaikki on kuitenkin saatava maalattua ainakin kertaalleen ennen syksyä.

Tsemppiä teillekin sinne raksalle! Hyvä, että ootte ottaneet rennosti kesällä ja lomailleetkin välillä - sitä aktivoituu kyllä sitten automaattisesti taas syksyn mittaan. :-)