torstai 17. heinäkuuta 2008

Touhua riittää

Tänään oli Jaakolla ja Reijolla ohjelmistossa raudoitusta, Mari sekä Maisku ahkeroivat jälleen maalauksen parissa.

Nyt onkin talon osuus valmis lattialämmityksen asennusta varten, asentaja tulee ensi viikon keskiviikkona laittamaan lämmitysputket (ja me saadaan viettää vapaapäivää =). Autotallissa riittääkin sitten vielä tekemistä. Pitäisi vielä pari kuutiota soraa kärrätä sisään ennen styroksien laittoa...

Talon pintaverhoilukin valmistuu hyvää vauhtia. Perttu ja Jari alkoivat tänään laittamaan ikkunoihin smyygi- ja vuorilautoja, yksi poka on jo valmis - tulee muuten tosi komeat ikkunat!Varmasti ensi viikon lopulla saattaa jo kaikki olla valmista verhoilun osalta.

Ettei menisi ihan vakavaksi tämä touhu, niin laitetaanpa loppukevennys pitkästä aikaa. Suoraan Kummelista - muistatteko ne työmiehet, jotka oli aina tehneet kaikki asiat päin puuta ja kun työmaan johtaja niitä torui, niin äijät vastasi "Selvä!"?

"Se on kuulkas pojaat sellanen juttu, että nää stryroksit piti laittaa tuonne lattiavalun alle! Että ne on ihan väärässä paikassa tässä..."
(Kuulemma työnjohtajalla on aina valkoinen kypärä, muilla keltaiset. Jaskan kypärän väristä voi sitten päätellä, ketä raksalla uskotaan =)

Ei kommentteja: