perjantai 12. syyskuuta 2008

Väliseiniä ja levytystä

Jälleen on kovasti tapahtunut raksalla. Kuvissa lisää tarinaa:


Yläkerrassa on levytetty seiniä ja rakennettu väliseinärunkoja. Sähkötkin on jo melkein kokonaan putkitettu yläkerran osalta.

Alakerrassa on meneillään hormin ja seinien muuraus.Vesivek aloitti eilen rännien ja lumiesteiden asennuksen taloon.


Ulkovarastoon saatiin jo paikalleen lopullinen sähkökeskus ja taloonkin väliaikainen keskus, joten nyt ei tarvi enää pitää pihamaalla tuota työmaakeskusta.


Autotallin pintaverhoilu alkaa olla myös jo melkein valmis.Massiivinen maakasa talon takaa on nyt levitetty pihalle. Naapuritkin saivan osansa kasasta, koska sitä oli liian paljon meidän pihamaalle. =)

8 kommenttia:

maijita kirjoitti...

Te ootte kyllä varsinaisia puuhapenttejä, ties vaikka mitä saanu taas aikaiseks päivätöiden ohessa! Onnittelut!

Mari kirjoitti...

Noh, eihän me näitä kaikkia hommia itse ole tehty. Sähkömies tekee sähköhommia, muurari muuraa tarvittavia seiniä sekä hormia ja timpuri on hommissa päivällä - me jatketaan sitten illalla töiden jälkeen mm. seinien levytyksillä, villoituksilla jne.

Viime yönä näin unta, että Jaakko sanoi meidän pääsevän jouluksi uuteen kotiin. Ihan ei taida tuo toteutua, vaikka tuntuu, että hommat raksalla hyvää vauhtia eteneekin.

Terveiset Rioon tuoreelle avioparille! :-)

Mari & Jaakko

Anonyymi kirjoitti...

Moikka!
Kyllä on niin ihana koti teille tulossa, aivan kateeksi käy! oikea Hannun ja Kertun piparkakkutalo:)
Moon täs pähkäälly, notta teidän aikataulut ei oikein taida pitää - pääsette vielä muuttamaan paljon aikaisemmin ku alun perin suunnittelitte. Mahtavaa!
t. Pikkusisko

Anonyymi kirjoitti...

Terppa taas!

Kyllä täytyy munkin kehua teitä, että hienoa jälkeä on saatu aikaan ja kiirettä pidetty tuolla raksalla! Upeeta! Meidän piti tulla sitä 'skeletoria' kattomaan kesällä, mut eihän siitä ole ku muistikuva enää jäljellä...

Kun nyt joskus saadaan ittemme sinne Tolsbyhyn hilattua, niin varmaan sitte jo voidaan tapetteja ja lattialaattojakin ihailla, kun tuolla vauhdilla hommat etenee?! Ei vaan oikeesti kiva varmasti saada tuo ulkopuoli kondikseen ennen vilusempia kelejä. Mikäs sitä sitten on sisällä duunaillessa, kun ulkona paukkuu pakkanen, olettaen tietty, et se tulevana talvena taas vaihteeksi paukkuis?!

Tsemppiä ja ollaan yhteyksis!

T: Team Jaala

Mari kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Mari kirjoitti...

Kiva kun on näin paljon käyty blogia kommentoimassa - kiitos siitä! :-)

Kyllä sisähommis saa aikaa kulumaan, tuunausta riittää vielä pitkiksi ajoiksi. Ei pelkoa Pikkusisko, kyllä ollaan selkeästi 2009 vuoden puolella ennen kuin on meidän vuoro tehdä muuttista. :-)

Team Jaala on hengessä mukana, tsemppi kantautuu aina konkreettisesti tänne asti. Kunpa nyt nähtäis pian, kummityttö juoksee kohta... Tuutte sitten loppuvuodesta käymään viimeistään!

Anonyymi kirjoitti...

hep.kyllä tuloo komia koti teille ja siistiä on jo vaikka on vasta rakennusvaihees.kovasti on edistyny,tullaan avuksi heti kun paikalle passaa.terv.heli ja pentti

Mari kirjoitti...

Heippa iskä ja äiti!

Kiva kun käytte tekin jättämässä juttuja tänne. Apuvoimat on tervetulleita viimeistään silloin kun aletaan pohjamaalata seiniä muutaman viikon päästä. Vaihdetaan pensselit teloihin!

Sisällä talossa tarkenee jo hyvin, vaikka vielä ei ole lämmötkään päällä. Kun villaa on ylä- ja välipohjassa sekä ulkoseinät täynnä, niin ei pääse enää kylmä tuuli puhaltamaan sisälle.

Muutaman päivän päästä nähdään!

Terkuin Mari ja Jaakko