lauantai 27. syyskuuta 2008

Seinien levytystä

Nyt on viime aikoina ollut niin kiireistä rakennuksella, että ei ole (muka) oikein ehtinyt edes tätä blogia päivittämään. Tässä kuitenkin taas tarinaa lähinnä kuvien muodossa:Talossa on nyt kaikki sadevesikourut ja lumiesteet paikoillaan. Tosin tallista rännit vielä puuttuvat. Etupihalle tehtiin vielä tällä viikolla yksi sadevesikaivo.


Ylkäkerran seinät on muutamaa kevyttä väliseinää lukuunottamatta levytetty. Myös yläkerran sähköt on kaikki vedetty. Lisäksi saimme vihdoin puhallusvillan ylä- ja välipohjaan, joten nyt sitten voidaan hyvillä mielin odotella maalämpöpumpun asennusta, joka pitäisi tapahtua 2 viikon kuluttua.


Kosteiden tilojen tiiliseinät ja hormi ovat myös valmiit.

Alakerrassakin on jo ehditty kuistia ja eteistä levyttämään. Vielä on tosin alakerrassa aika monta levyä laittamatta ennen kuin ylitasoitus voidaan tehdä.

Keskuspölynimurin putkiston asennuksen viimeistelyä. Pakko kyllä testata laitetta ennen kuin kaikki seinät on levytetty, nimittäin tasoituksen jälkeen ei enää viitsi purkaa mitään, jos jotakin ongelmaa ilmenee...=)


Mari siivoaa ahkerasti kellonajasta riippumatta. =)

2 kommenttia:

maijita kirjoitti...

Tää blokki on näemmä pitkällä syyslomalla! Ja sen tekijät kans?
Vai ootteko te siinä vaiheessa että asennatte salalokeroita ja valeovia joista ei voi täällä kertoa? Terkui Rion orastavasta kesästä, lehmä hönkäilee jo.

Mari kirjoitti...

Ollaan oltu saamattomia blogin suhteen viime aikoina. Raksalla on kuitenkin tapahtunut koko ajan ja nyt on kaikki väliseinät valmiita ja seinien tasoitus voi alkaa. Eli mitään salalokeroita ei olla väännetty. :-)

Viikonloppuna laitetaan kuvia lisää, mutta noin ensi hätään lisäsin jo nyt muutaman viime viikonloppuna otetun foton.

Hyvää alkavaa kesää sinne Rioon täältä syksyn keskeltä!