torstai 16. lokakuuta 2008

Hommat etenee

Blogin päivitys on jäänyt viime aikoina täysin paitsioon. Illat menee tiiviisti raksalla ja tulosta on syntynyt sen mukaisesti. Toki super-Eero (timpurimme) on paiskinut sen verran vauhdilla töitä päiväsaikaan, että siitä on ollut sitten helppo jatkaa iltaisin. Pari viikkoa meni puolitehoilla kun meihin molempiin iski syysflunssa: ensin Jaakko vietti illat yksin raksalla Marin potiessa flunssaa ja sitten osat vaihtuivat seuraavalla viikolla, Jaakko lepäsi ja Mari rakensi.

Nyt ollaan sitten siinä pisteessä, että väliseinät on kaikki tehty ja talon ja tallin seinien ylitasoitus voi alkaa. Sähköt on vedetty myös. Ylitasoitusta varten on kaikki ikkunat ja ovet (jälleen kerran) suojattu, talli tyhjennetty tavaroista ja tänään vielä talo tyhjennetään lopuista kamoista.
Tässä kuvasatoa viimeisen viikon ajalta, päivityksiä laitetaan kunhan saadaan tämän ja huomisen päivän aikana otettua lisää kuvia.
Olohuoneen ja ruokailutilan väliin päätettiin pohdinnan jälkeen tehdä ikkunaseinä. Oikealle tulee 12-ruutuiset lasipariovet ja ovien vasemmalle puolelle kaksi samanlaista 12-ruutuista sisäikkunaa. Inspiraation lähteenä oli alun perin Kannustalon Aurora.


Tuolla peräseinällä on jossain vaiheessa keittiökaapistoja, tiskiallas ja astianpesukone.

Huom. pöytäliina. :-)

Tuli Tukholman maratonilta saadulle hikipyyhkellekin käyttöä...


Eteisen ja kuistin väliin tulee kaksi pientä 3-ruutuista ikkunaa, jotta valo pääsee läpi kuistilta.


Eteinen valmis levytysten osalta, samoin taustalla näkyvä olohuone.

Ei kommentteja: