perjantai 24. lokakuuta 2008

Seinät tasoitettu

Nyt on sitten ehkä viimeinen suuri etappi saavutettu eli kaikki seinät (ja varaston & autotallin katot) on nyt ylitasoitettu.

Zebull Oy:n tasoittajat tekivät kyllä todella hyvää jälkea. Kun noita seiniä katselee, niin ei voi kuin ihmetellä kuinka saavat aikaiseksi noin tasaista jälkeä koska kyse on kuitenkin lopulta käsityöstä. Hatunnosto ja kumarrus niille rakentajille, jotka tämän homman tekevät itse omin käsin. =)

Sitten kun seinät ovat lopullisesti kuivat niin pääsemme niitä hiomaan ja pohjamaalaamaan. Timpurimme Eero taas aloittelee ensi viikolla kosteiden tilojen ja WC:n seinien vesieristyksellä ja laatoituksella. Lattialaatoituksen kanssa pitää vielä odotella, koska lattiavalu ei ole tarpeeksi kuiva.

Tässäpä kuvia:

Tässä syödään paikallista pitsaa ja mallataan tulevaa ruokapöydän paikkaa. =)

Keittiö ja erkkeri nauhoitusvaiheessa.


Tässä valmista pintaa. Ei tarvi kuin kevyesti hiekkapaperilla sipaista ennen pohjamaalausta.


Sisällä on pakko ollut pitää koko ajan lämmitintä ja kosteuden poistajaa päällä, koska on taas ollut niin sateista ja kosteus heikentää tasoitteen kuivumista.Nyt on myös maalämpöpumppu asennettu ja kytketty kaivoon. Nyt enää muutamat kytkennät talossa putkimiehen toimesta ja pumppuun sähköt, niin sen jälkeen alkaa lattia lämmetä. =)


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hienolta ja valoisalta näyttää! :-) Kunhan saatte vaan lämmöt päälle, niin pinnat kuivuvat hyvin. Ei muuta kuin pohjamaalia pintaan vaan. :-) Tsempitykset jälleen kerran sinne suuntaan!

Mari kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Mari kirjoitti...

Moi Heidi!

Kyllähän se maisema muuttui kerrasta kun seinät saatiin valkoisiksi. Ruskeita gyproc-levyjä tuli tuijoteltua jo aika pitkään. :-)

Seinät onkin jo kuivuneet mukavasti, kiitos lämpöpuhaltimien ja kosteudenpoistajan. Viikonloppuna päästiin jo hiomaan ja pohjamaalaamaan, joten taas mennään askelin kohti valmista.

Teilläpä hommat etenee Hämeenkyrössä jouhevaan, mahtavaa että vesi jo juoksee keittiössä! :-)