sunnuntai 2. marraskuuta 2008

Takka-asiaa

Tässä on nyt sitten melko tarkkaa hahmotelmaa meille tulevasta takasta. Kiitokset Mikalle (Nevdesign) hienoista kuvista. =)

Pitkällisen harkinnan jälkeen päätimme Marin kanssa, että emme näe mitään tarvetta varaavalle takalla, joten päädyimme sitten muurarimme suosituksesta ilmakiertotakkaan.

Takkaan tule Seguin Europa-7 hissiluukullinen valarautainen sydän, jossa palamislämpötilaa voidaan säätää niin tarkasti, että sylillinen puita palaa kauniisti koko illan. =) Itse takan kuoret tehdään Leca- harkoista ja sitten lopullinen pinta on valkoinen slammaus ja laatat. Laattojen tarkkaa väriä ja mallia ei ole vielä päätetty, mutta harmaan sävyjä varmaan tulemme käyttämään.2 kommenttia:

maijita kirjoitti...

Tosi upea lattia!

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys 'tolsbyyläiset'!

Hirveesti on tapahtunut siellä teillä sitten viime kerran visiittini näillä sivuilla. Upee tuo teidän takka, kyllä kelpaa sen loimussa ensi talvena istuskella ja lämmitellä. =)

On se vaan jännää kattoa, miten kaikki siellä muuttuu. Tuntuu, että ittekin ois mukana rakentamassa, vaikka täällä vaan 'laiskana' istuskelee... ;)

Eipä muuta kun jatkakaa hyvää työtä, mut älkää ny itteenne teloko!

Terkkuja ja haleja Joonalta ja Juulilta!

T: Javot (=Jaalan voimat)