lauantai 22. marraskuuta 2008

Sisäkaton panelointia

Reijo ja Eero ovat nyt tämän viikon taisteluparina paneloineet kattoa siihen tahtiin, että olemme Marin kanssa hikihatussa saaneet kantaa paneelia. Eräänäkin iltana kannoimme tihkusateessa kaikki talon kattopaneelit ja parketit pihalta autotalliin . Ei tarvi käydä ainakaan salilla.. =)

Omat työt ovat siis olleet lähinnä tavaran hakemista, maalausta ja siivousta. Tänään ehdin sentään itsekin ampua hieman paneelia kattoon eli alakerran vessa tuli tehtyä.

Eero sai myös yläkerran WC:n seinät ja saunan nurkkauksen laatoitettua, joten nyt sitten onkin laattaa vailla enää alakerran lattiat.

Seuraavana onkin sitten ohjelmassa yläkerran lopullinen maalaus ja tapetointi. Myös panelointi jatkuu tulevalla viikolla. Niin ja tosiaan takkakin on nyt muurattu, joten silläkin rintamalla edetään hyvässä tahdissa. Jännittää nähdä, että kuinka lähelle tuota mallikuvaa päästään kun lopullinen slammaus ja laattapinnat ovat valmiit.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Morjensta taas!

Valosalta näyttää tuolla raksalla! Vaaleeta pintaa tulee ja hyvä niin, voipi sitten myöhemmin laittaa väriä lisää, jos niikseen tulee. Ekaa työpäivää tässä meikäläinen viettää taas reilun vuoden tauon jälkeen.. (heh, on aikaa kirjotella tänne ;)

Keep up the good work! Tsemppiä ja jaksamista!

T: "Pämppä" (entinen semmonen)

Mari kirjoitti...

Morjensta!

Vielä ei olla päästy varsinaisella maalilla sotkemaan seiniä, noissa on pohjamaalit edelleen. Kaikkea muuta säätämistä on ollut ja työreissuakin pukannut niin, ettei ole kerenny olemaan tontilla joka ilta. Mutta eiköhän tuo pikku hiljaa...

Tänään mietinkin, että nyt oli sun eka työpäivä äippäloman jälkeen. Tsemppiä! Pidä ne kakarat kurissa siellä koulussa! :-)

Tervyys ja halauksia,
Mari

P.S. Ihan hyvin se pämppääminen vielä sujuu, tuli todistettua että vanhat jaksaa vielä! 8-)