sunnuntai 7. joulukuuta 2008

Laattaa, paneelia ja maalia.Taas on aika mennyt siiviillä ja hommia on painettu pikku eläimen lailla. Jälleen kerran panostan kaiken sanallisen antini kuvateksteihin. =)

Katon paneloinnit ovat viittä vaille valmiit. Enää puuttuu porrasaukon kohta yläkerran katosta ja yläkerran WC:n katto.
Eero on iskenyt laattaa lattiaan ja seinään hyvällä vauhdilla. Molemmat WC:t, pesuhuone, sauna ja pukuhuone ovat valmiit. Tällä tahdilla saa itse kantaa laattaa ihan selkä vääränä. =)


Tänään laitoimme Reijon kanssa pesuhuoneen katon paneelit. Vauhti ei kuulemma ollut yhtä kova kuin Eeron kanssa, mutta ihan hyvä tuosta silti tuli. =)
Saunakin alkaa olla siinä kunnossa, että voin laittaa kohta koolausrimat ja paneelit seinään. Sitä ennen pitää vielä sumplia kuinka ne kaiuttimet saadaan tuonne seinään. =)


Marin maalausurakka ei ole vielä ohi, mutta silti se alkaa jo olla legendaarisissa mittasuhteissa. =) Tässä menee kodinhoitohuoneen lasikuitutapetin päälle ensimmäinen kerros lopullista maalia.


Nyt alkaa takka sitten olla pientä viimeistelyä vaille valmis. Kuvat eivät tee tälle kyllä oikeutta, nimittäin takasta tuli juuri sellainen kun olimme toivoneet. Kiitokset jo etukäteen Paulille todella yksilöllisestä ja komeasta takasta!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kyllon Yli-Koiviston pariskunta kova rakentamahan! Tuon komiampaa takkaa saa varmasti hakea ;) Ysinkertaisen kaunis :) t. pikkusiskoo

Mari kirjoitti...

Tunteja on kertyny raksalla paljon, mutta ei jälki olisi läheskään noin valmiin näköistä ilman apujoukkoja. Eero tekee päivisin hommia tosi ripeästi, Reijo on ollut paljon auttamassa ja iskä ja äitikin ehtivät olla yhden päivän hommissa. Kiitos siis myös kaikille heille! :-)

Takasta tuli kyllä just sellainen kuin ajateltiinkin. Se pitää nähdä paikan päällä, joten tervetuloa vaan Anne ja Jussi käymään! Meillä saa aina raksakaffetta ja nisua. :-)

T. isoosiskoo