tiistai 30. joulukuuta 2008

Asiat etenee

Jälleen on hommia paiskittu. Tosin hieman tuo peukalon tilanne hidastaa työtahtia, mutta onneksi on Reijo ollut hyvänä apuna parketin laitossa ja saunan paneloinnissa. =)

Marikin on jälleen maalannut hyvällä tahdilla ja tunnetun laadukkaalla jäljellä, joten kohta on sekin urakka ohi.

Saimme vihdoin myös portaat, joten nyt loppuu sitten vihdoinkin alumiinitikkaiden käyttö...tuntuu melko luksukselta. =)

Tässä kuvia:
Tälläiset ne portaat nyt sitten ovat. Juuri sellaiset kuin halusimmekin. Muutamat kaiteet vielä puuttuvat, mutta niidenkin asennus on tässä lähipäivinä.

Yläkerrassa on parkettia laitettu siten, että enää tuo iso makuuhuone puuttuu. Eiköhän sekin tässä lähipäivinä tehdä, joten sitten päästään alakerran kimppuun. =)


Tälläinen tuli saunasta. Jonkin verran oli nysväämistä LEDien kanssa, mutta kyllä ne ihan hyvin menivät kun tässä niitä 9 V:n paristolla testailin. Listat ja lauteet enää puuttuu. (Ja ne kaiuttimet =)

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hep.Kylläpäs on upeat rappuset,ja kaikki sävy sävyyn niinku pitääki .Vielä on ponnisteltavaa mutta loppusuora häämöttää...HYVÄÄ UUTTA VUOTTA MARILLE JA JAAKOLLE:toivoopi iskä ja äitee kurikasta.

Mari kirjoitti...

Heippa!

Kyllä ollaan tyytyväisiä noihin rappusiin, mukava kun ei enää tarvitse kiipiä tikkaita. Vielä on tosiaan hommia jäljellä kuukauden päiviksi. Mutta palkinto häämöttää jo, onneksi.

Hyvää uutta vuotta teillein sinne kote, toivottavasti flunssa hellittää siellä pian!

Anonyymi kirjoitti...

kyllon taas niin komiaa jotta! Onneksi ei tartte enää kiiparoora niitä tikkaita. -Anne :D

Anonyymi kirjoitti...

Heippa!

Ja hyvää uutta vuotta minunkin puolesta sinne länteen! Hienolta näyttää siellä teillä ja kovasti jo ootellaan, että päästään näkemään tuo koko komeus ihan livenä! Hienot nuo uudet rappuset, nyt vaan varovasti niiden vasaroiden sun muiden "romppeitten" kanssa, ettei tuu lommoja.. =(
Koittakaa jaksaa vielä hetki, lopussa kiitos seisoo!

Terveisiä koko porukalta laittelee Päivi

Mari kirjoitti...

Moikka!

Hyvää uutta vuotta myös Jaalan Voimalle!

Loppusoralla ollaan ja muuttotarkastuskin on jo kaupungin rakennustarkastajan kanssa sovittu. Ei vielä paljasteta päivää, tehdään vielä muutama viikkon töitä ja sitten kannetaan muuttolaatikot sisään.

Eli ruvetkaahan katselemaan kalenteria sillä silmällä, että ehditte tänne ajella kyläilemään. :-)

Terkkuja sinne koko porukalle, soitellaan!

Mari

Anonyymi kirjoitti...

Moikka! Upeat portaat teillä! Mistä ne on tilattu? Kuuluiko asennus hintaan vai laitoitteko itse? Saako hintaa tiedustella? Ja koko talo on upea kaikkineen, mutta itsellä olisi edessä vain rappujen hankinta :D