lauantai 31. tammikuuta 2009

Valoja katosta, juoksevaa vettä...

Menneen viikon aikana on sähköjä saatu päälle siten, että lähes joka huoneessa saadaan kattovaloa. Samoin vesi juoksee siellä missä pitääkin, keittiö on valmis muutamaa vedintä lukuun ottamatta, kaikki kiintokalusteet on löytäneet muutenkin paikkansa ja sisäovet on asennettu. Nyt lähtee sitten viimeinen kaksiviikkoinen käyntiin nimikkeellä "raksa", sillä muutto on suunniteltu tapahtuvan helmikuun puolessa välissä.

Huomista asuntonäyttöä varten siivoskelimme tänään paikkoja ja napsimme samalla muutaman kuvan.

Keittiössä ei vielä pala valot kuin liesituulettimessa, joten kuva on hieman pimeä. Mutta tuosta saanee jo jotain kuvaa siitä, että köökissä on mukavasti tilaa häärätä. :-)


Olohuoneen ja ruokailuerkkerin/keittiön erottaa ikkuna- ja lasiparioviseinä. Siitä tuli juuri sellainen kuin toivottiin.

Takka sai uutta hohtoa kun spotit saatiin sitä valaisemaan.


Alakerran wc:stä puuttuu vielä peili ja listat. Samoin vetimet pitää laittaa oviin.


Eteisen liukuovikaappi on löytänyt paikkansa.


Yläkerran vessa kaipaa enää peiliä ja ovien vetimiä.


Yläaula. Tästä tehdään ns. kotiteatterihuone, videotykkiliitäntä laitettiin kattoon.
(Madonna-kaverit: Täällä pidetään seuraavat Hard Candy -pippalot :-)

Alun perin meidän makuuhuoneen ja vaatehuoneen väliin oli suunniteltu ihan tavallinen ovi. Mopo lähti tässä kohden käsistä - oviaukkoa suurennettiin ja oven tilalle hankittiin yläkantoisella kiskolla liukuvat ovet. Tyytyväisiä ollaan tähänkin ratkaisuun.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Terse!
Tossa laskujen maksun lomassa päätin piipahtaa katsomassa, miltä näyttää, kun eilen juteltiin, että uusia kuvia olis taasen tulossa nettiin.
Makeelta näyttää, ei voi muuta sanoa! =) Kyllä varmasti on fiilikset korkeella, kun kohta pääsette kantamaan tavaroita sisään ja kokkaamaan tonne huippuhienoon köksään ja istumaan takkatulen loimuun ja.. ja.. ja.. Niitä hetkiä on molemmat varmaan kuluneen vuoden aikana fiilistelleet, et 'sit kun..' Ja nyt ne on kohta todellisuutta teille!
Vikoille vkoille tsemit ja halit! Ootte mielessä!
T: Päivi (terkut myös muilta)