keskiviikko 4. helmikuuta 2009

Muuttolupa plakkaris

Akaan rakennustarkastaja kävi tänään tekemässä käyttöönottotarkastuksen ja totesi kaiken olevan kunnossa. Eli muuttolupa on taskussa! Eipä ihan vielä kuitenkaan poksautella kuohuvaa, vaan tehdään se sitten kun on saatu muutettua. Siihen ei ole pitkä aika...

Seuraava viikko menee sitten vielä viimeisiä listoja laittaessa ja muuttolaatikoiden pakkaamisessa. Onneksi vuokrakämppä on meillä vielä helmikuun loppuun, joten kaikkea ei tarvitse yhdessä rytäkässä muuttaa. Ihan ensimmäisenä kyllä raahataan sänky Palteelanniitylle, että pääsee näkemään mukavia unia uuteen kotiin!

Kuvia ei tällä kerralla ole laittaa, mutta sen verran voi vielä kertoa, että menneen sunnuntain talonäytös oli menestys. Kolmen tunnin aikana meillä kävi n. 20 perhettä katsomassa taloa. Näyttö oli kiva kokemus: oli mukava kertoa rakentamista suunnitteleville ihmisille omista kokemuksista ja toivottavasti keskusteluista ja neuvoista oli monelle hyötyä. Toivotamme tsemppiä ja voimia kaikille meillä käyneille tulevaan urakkaan! :-)

3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Moi !
Nyt olisi jo hauska, siis hauska ja hauska, tietää, milloin se sänky siirtyy keskustasta Palteelanniitylle.
Sitähän tässä nyt kaikki odottaa.

Ensimmäisestä hevisaunasta puhumattakaan.

Recuerdos los padres !

maijita kirjoitti...

Mika on se eka biisi siella hevisaunassa? Ja moni brassi haluaa tietaa etta ollaanko siella siis oikeasti ALASTI??

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut Mari ja Jaakko!
Tässäpä mallia muille vastaavaan hankkeeseen aikoville. Erikoismaininta työmaan koko rakennusaikaisesta siisteydestä!
Eipä näkynyt epämääräisiä puutavaraläjiä eikä sikinsokin olevia sähköroikkia. 10p. Materiaalivalinnat tosihyvät. Kaikkea hyvää Teille uuteen kotiin!
Terkkuja myös Reijolle, Maiskulle, Maijalle ja Albertolle. -Vexi.